Aandelen Jupiter Fund Management kopen

Wil je beleggen in Jupiter Fund Management aandelen? Op deze pagina kan je direct Jupiter Fund Management aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Jupiter Fund Management. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Jupiter Fund Management raadplegen. Jupiter Fund Management is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JUP-L.

Waar kan je Jupiter Fund Management aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Jupiter Fund Management kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Jupiter Fund Management?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Jupiter Fund Management. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Jupiter Fund Management?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Jupiter Fund Management? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Jupiter Fund Management is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Jupiter Fund Management.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Jupiter Fund Management

Jupiter Fund Management is een alom gerespecteerd fondsbeheergroep die beleggingen, aandelen en obligaties beheert voor met name de institutionele belegger en voor de consument. Onder de noemer JUP worden de aandelen van het bedrijf verhandeld op de beurs in Londen. Oprichter van het bedrijf was John Duffield, die dat in 1985 deed.
Jupiter Fund Management is een FTSE 250 component en beheert een zeer breed scala aan internationale en Britse fondsen en investeringsmaatschappijen. Het bedrijf heeft zich specifiek toegelegd op de markten in Engeland, Europa en Azië.