Aandelen JXTG kopen

Wil je beleggen in JXTG aandelen? Op deze pagina kan je direct JXTG aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in JXTG. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel JXTG raadplegen. JXTG is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 5020.TY.

Waar kan je JXTG aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel JXTG kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel JXTG?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel JXTG. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in JXTG?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van JXTG? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over JXTG

JXTG is een Japans conglomeraat dat zich heeft toegelegd op met name aardolie en metalen. Het hoofdkantoor vind je in Tokio. Wat betreft de omzet geldt de specialist in aardolie en metalen als een van de grootste bedrijven ter wereld. JXTG is ondertussen ook een Topix 70 component en bekende dochteronderneming is JXTG Nippon Oil & Energy.
JXTG bevat drie divisies: JXTG Nippon Oil en Energy, JX Nippon Oil & Gas Exploration en JXTG Nippon Mining & Metals. JTXG is een zeer solide bedrijf dat al jarenlang werk biedt aan ruim 25000 mensen.