Aandelen Jyske Bank kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Jyske Bank aandelen? Op deze pagina kan je direct Jyske Bank aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Jyske Bank. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Jyske Bank raadplegen. Jyske Bank is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JYSK.CO.

Waar kan je Jyske Bank aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Jyske Bank kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Jyske Bank?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Jyske Bank. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Jyske Bank?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Jyske Bank? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Jyske Bank

Jyske Bank is de op drie na grootste bank in Denemarken. De bank is ontstaan na een fusie van de Silkeborg Bank Bank Kjellerup en de Handels-og landbobanken van Kjelleup en Silkeborg. Jysk staat voor Jylland, voor Jutland dus. Aandelen van de onderneming worden verhandeld onder de noemer JYSK op de  beurs van Kopenhagen.

Jyske Bank heeft het hoofdkantoor in Silkeborg. De bank blijft steeds stabiel van omvang en het aantal medewerkers schommelt zo tegen de vierduizend, In Jyske Realkredit en JN Data A/S heeft het bekende dochterondernemingen. 

aandeel jyske bank kopen