Aandelen Kansas City Southern kopen

Wil je beleggen in Kansas City Southern aandelen? Op deze pagina kan je direct Kansas City Southern aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kansas City Southern. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kansas City Southern raadplegen. Kansas City Southern is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KSU.

Waar kan je Kansas City Southern aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kansas City Southern kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Kansas City Southern?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kansas City Southern. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kansas City Southern?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kansas City Southern? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Kansas City Southern

Kansas City Southern is een transportholding en specifiek actief binnen de spoorwegen. Niet geheel toevallig is het hoofdkantoor gevestigd in Kansas City, Missouri. Behalve in de Verenigde Staten is Kansas City ook actief in Mexico en Panama.
Kansas City Southern beschikt over een spoorwegnetwerk van maar liefst 6700 mijlen in zowel Amerika als Mexico. De aandelen worden openbaar verhandeld op de NYSE als KSK en het bedrijf werd al in 1887 gesticht. Kansas City Southern is een DJTA-component en een S&P 500 component. In Kansas City Southern de Mexico heeft het een zeer belangrijke holding met liefst 3300 mijl door vijftien staten in Mexico.