Aandelen Kar Auction Services kopen

Wil je beleggen in Kar Auction Services aandelen? Op deze pagina kan je direct Kar Auction Services aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kar Auction Services. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kar Auction Services raadplegen. Kar Auction Services is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KAR.

Waar kan je Kar Auction Services aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kar Auction Services kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Kar Auction Services?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kar Auction Services. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kar Auction Services?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kar Auction Services? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Kar Auction Services

De aandelen van Kar Auction Services worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als KAR. In de staat Indiana – in Carmel- vind je het hoofdkantoor van het in 2006 opgerichte bedrijf. Bekende dochteronderneming is Auction Tras en ook Adesa.
Kar Auction Services biedt autoveilingen aan en is grofweg onderverdeeld in Adesa en de Automotive Finance Corporation. Adesa is de meer bekende tak. Het is leverancier van complete autoveilingen, vaak in de vorm van online veilingen. Bekende platforms die gebruikt worden om auto’s te verkopen zijn onder meer Adesa.com, LiveBlock en DealerBlock.