Aandelen Kawamoto kopen

Wil je beleggen in Kawamoto aandelen? Op deze pagina kan je direct Kawamoto aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kawamoto. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kawamoto raadplegen. Kawamoto is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 3604.TY.

Waar kan je Kawamoto aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kawamoto kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Kawamoto?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kawamoto. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kawamoto?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kawamoto? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Kawamoto

De aandelen van Kawamoto staan op de beurs in Tokio genoteerd als 3604. Kawamoto werd opgericht in 1931. Moederbedrijf van Kawamoto is Air Water. Kawamoto is een productiebedrijf dat zich specifiek bezighoudt met zowel de productie als met de verkoop van vooral sanitaire producten, medische producten en ook verzorgingsproducten.
Daarnaast houdt de onderneming zich ook nog eens bezig met de aan- en verkoop van medische producten, verzorgingsproducten en kinderverzorgingsproducten, net als toiletartikelen. Het bedrijf is verdeeld in twee divisies: de ene is de medische divisie, de ander de divisie consument.