Aandelen KBC Group kopen

Wil je beleggen in KBC Group aandelen? Op deze pagina kan je direct KBC Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in KBC Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel KBC Group raadplegen. KBC Group is een aandeel uit België. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Brussels Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KBC.BR.

Waar kan je KBC Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel KBC Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel KBC Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel KBC Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in KBC Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van KBC Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over KBC Group

KBC Group is een bekende financieel dienstverlener die in België gevestigd is. Het bedrijf kwam in 1998 uit een fusie tot stand. De fusie betrof die van de financiële instellingen Kredietbank, ABB Verzekeringen en de Cera Bank.  Behalve in België is de KBC Group ook in Oost Europa actief.  De aandelen van de financieel dienstverlener staan als KBC genoteerd aan de EBR.
De Belgische KBC Group is in eigendom van de moederbedrijven KBC Ancora, MRBB en Cera Holding. De afkorting is een acroniem van de verschillende fusiebedrijven.