Aandelen KBR kopen

Wil je beleggen in KBR aandelen? Op deze pagina kan je direct KBR aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in KBR. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel KBR raadplegen. KBR is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KBR.

Waar kan je KBR aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel KBR kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel KBR?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel KBR. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in KBR?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van KBR? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over KBR

KBR is een aannemers- en constructiebedrijf en een private military contractor en tot 2007 was het onderdeel van Halliburton. Tot 1998 heette KBR voluit Kellogg Brown & Root. KBR werd de naam toen Halliburton Brown & Root samenvoegde met M.W. Kellogg.
Aandelen KBR worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als KBR. De hoofdzetel van KBR is gevestigd in Houston, Texas. Wyle Laboratories is een voorname dochteronderneming van KBR. Overigens was Brown & Root ook lang een off-shore bedrijf dat onder andere ook opdrachten uitvoerde voor het Amerikaanse leger.