Aandelen KDDI kopen

Wil je beleggen in KDDI aandelen? Op deze pagina kan je direct KDDI aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in KDDI. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel KDDI raadplegen. KDDI is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 9433.TY.

Waar kan je KDDI aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel KDDI kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel KDDI?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel KDDI. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in KDDI?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van KDDI? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over KDDI

KDDI is een zeer bekende en veel gebruikte Japanse telecommunicatie operator. Het bedrijf werd in 2000 een feit en ontstond toen DDI Corp, KDD Corp en IDO Corp ook vanwege de toenmalige marktomstandigheden samen verder besloten te gaan. Het hoofdkantoor van KDDI is gevestigd in Tokio.
KDDI biedt met name wat men noemt mobiele cellulaire diensten aan en dat vooral onder de merknaam au by KDDI. De eerste geschiedenis gaat terug naar het jaar 1984, toen de voorloper van het huidige KDDI werd opgericht door de overheid van Japan.