Aandelen Kellogg kopen

Wil je beleggen in Kellogg aandelen? Op deze pagina kan je direct Kellogg aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kellogg. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kellogg raadplegen. Kellogg is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool K.

Waar kan je Kellogg aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kellogg kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Kellogg?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kellogg. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kellogg?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kellogg? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Kellogg

Kellogg is een producent van voedingsmiddelen dat haar bekendheid en faam wereldwijd vooral ontleend aan de cornflakes. Kellogg is echter meer en wordt gezien als de grootste producent van ontbijtgranen in tenminste Amerika.
Het wordt als K openbaar verhandeld op de NYSE en houdt hoofdkantoor in Battle Creek, Michigan. De onderneming werd in 1906 opgericht door Will Keith Kellogg en maakt ook onderdeel uit van de S&P 500 beursindex. Ook heeft het een positie binnen de Fortune 500. Kellogg beheert zeker honderd verschillende Amerikaanse A-merken op het gebied van ontbijtgranen.