Aandelen Kemira kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Kemira aandelen? Op deze pagina kan je direct Kemira aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kemira. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kemira raadplegen. Kemira is een aandeel uit Finland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Nasdaq Helsinki. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KEMIRA.HE.

Waar kan je Kemira aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kemira kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Kemira?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kemira. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kemira?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kemira? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Kemira is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Kemira.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Kemira

Het Finse bedrijf Kemia is met het hoofdkantoor gevestigd in het Finse Helsinki. De onderneming werd in 1920 opgericht en Kempel en Kemira Iberica zijn bekende dichters van Kemira.  Kemira was aanvankelijk het staatsbedrijf voor de productie van zwavelzuur en superfosfaat. Het bedrijf sloeg vanaf de zestiger jaren van de vorige eeuw de internationale vleugels uit. 

Kemira deed in de historie een aantal bijzondere overnames. In 1984 bijvoorbeeld, werd DSM  Agro in Parijs overgenomen, later volgde ook Esso Chemie in Rozenburg. Het bedrijf heeft ook een vestiging in ons land, op het chemiepark in Delfzijl om precies te zijn.

aandeel kemira kopen