Aandelen Kennametal kopen

Wil je beleggen in Kennametal aandelen? Op deze pagina kan je direct Kennametal aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kennametal. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kennametal raadplegen. Kennametal is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KMT.

Waar kan je Kennametal aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kennametal kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Kennametal?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kennametal. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kennametal?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kennametal? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Kennametal

Kennametal levert met name gereedschappen en industriële materialen. Dat doet het al vanaf 1938, toen Philip M. McKenna het bedrijf begon in de regio Latrobe in Pennsylvania. Onder KMT worden de aandelen van deze onderneming openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange.
Kennemetal India is een bekende dochteronderneming, terwijl de onderneming ondertussen ook een S&P 400 component is. Kennemetal  biedt ontzettend veel producten. Dan moet je denken aan onder andere bladen, schijven, landingsgestellen, nokkenassen, krukassen, remklauwen en dakbedekking, waarmee nog slechts een fractie van alle producten benoemd is.