Aandelen Keppel Corporation kopen

Wil je beleggen in Keppel Corporation aandelen? Op deze pagina kan je direct Keppel Corporation aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Keppel Corporation. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Keppel Corporation raadplegen. Keppel Corporation is een aandeel uit Singapore. Het aandeel wordt verhandeld in SGD aan de SGX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BN4.SGX.

Waar kan je Keppel Corporation aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Keppel Corporation kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SGD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Keppel Corporation?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Keppel Corporation. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Keppel Corporation?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Keppel Corporation? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Keppel Corporation is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Keppel Corporation.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Keppel Corporation

Keppel Corporation is een bekend conglomeraat dat specifiek actief is binnen met name de scheepsbouw, off-shore, infrastructuur, stedenbouw, telecommunicatie en financiele dienstverlening. De aandelen Keppel worden overigens als BN4 verhandeld op de beurs van Singapore. Het mag geen verrassing heten dat het hoofdkantoor gevestigd is in Singapore.
Keppel Corporation zag al in 1968 het levenslicht en het heeft in M1 Limited en Keppel Land twee belangrijke dochters. Keppel is overigens actief onder de inmiddels ook al bekende merknamen als Keppel Offshore & Marine, Keppel Infrastructure en Keppel Telecommunication.