Aandelen Kering kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Kering aandelen? Op deze pagina kan je direct Kering aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kering. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kering raadplegen. Kering is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KER.PA.

Waar kan je Kering aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kering kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Kering?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kering. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kering?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kering? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Kering is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Kering.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Kering

Sterke punten:

  • Merkenportfolio: Kering bezit een aantal sterke luxemerken, zoals Gucci, Saint Laurent en Balenciaga, die veel klanten aanspreken en een sterke positie hebben in de markt.
  • Diversificatie: Kering is actief in verschillende sectoren, waaronder luxegoederen, sportkleding en lifestyle-producten, waardoor het bedrijf een stabiele inkomstenstroom heeft.
  • Innovatie: Kering blijft innoveren en investeren in nieuwe technologieën en duurzame oplossingen, waardoor het bedrijf een positie heeft als voorloper in de branche.

Zwakke punten:

  • Concurrentie: Kering heeft te maken met sterke concurrentie in de luxegoederenindustrie, waaronder concurrentie van andere grote spelers zoals LVMH.
  • Macro-economische omstandigheden: Kering is gevoelig voor de economische omstandigheden, met name in de luxegoederenindustrie. Als de economie minder goed draait, kan dit een negatieve invloed hebben op de prestaties van het bedrijf.
  • Afhankelijkheid van enkele merken: Hoewel Kering een breed portfolio aan merken heeft, zijn sommige merken zoals Gucci erg belangrijk voor de omzet van het bedrijf. Als de prestaties van deze merken achteruit gaan, kan dit een negatieve invloed hebben op de totale omzet van het bedrijf.

Over Kering

Kering is een Franse multinational en een holding die doet in luxe goederenmerken. Het heeft tal van bekende merken met onder meer Aexander McQueen, Balenciaga, Briani, Gucci en Yves Saint Laurent. De aandelen worden als KER verhuurd op Euronext in Parijs,

Francois Pinault geldt als de oprichter van Kering. Hij deed dat in 1963 in Parijs. Bekende dochters zijn dus de al eerder genoemde merk Gucci, Balenciaga, Yves Saint Lauren, om er slechts een aantal te noemen.  Bijzonder; na de oprichting was het bedrijf in eerste instantie actief in hout.

aandeel kering kopen

Wel of niet aandelen Kering kopen?

Kering is een bekend Frans luxegoederenconcern dat bekend staat om zijn sterke merkenportfolio, waaronder Gucci, Saint Laurent en Balenciaga. Maar is het kopen van aandelen Kering een goede investering? Laten we de voor- en nadelen eens op een rijtje zetten.

Een van de sterke punten van Kering is het diversificatiebeleid. Het bedrijf is actief in verschillende sectoren, waardoor het minder gevoelig is voor economische schommelingen in een bepaalde sector. Daarnaast blijft Kering innoveren en investeren in nieuwe technologieën en duurzame oplossingen, waardoor het bedrijf een positie heeft als voorloper in de branche.

Maar er zijn ook enkele zwakke punten om rekening mee te houden. Kering heeft te maken met sterke concurrentie in de luxegoederenindustrie, en sommige merken zoals Gucci zijn erg belangrijk voor de omzet van het bedrijf. Als de prestaties van deze merken achteruit gaan, kan dit een negatieve invloed hebben op de totale omzet van het bedrijf.

Al met al lijkt Kering een solide investering met sterke merken en diversificatie. Maar houd rekening met de concurrentie en afhankelijkheid van enkele merken. Investeerders zouden dit zorgvuldig moeten overwegen voordat ze besluiten om aandelen Kering te kopen.