Aandelen Kering kopen

Wil je beleggen in Kering aandelen? Op deze pagina kan je direct Kering aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kering. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kering raadplegen. Kering is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KER.PA.

Waar kan je Kering aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kering kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Kering?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kering. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kering?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kering? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Kering is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Kering.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Kering

Kering is een Franse multinational en een holding die doet in luxe goederenmerken. Het heeft tal van bekende merken met onder meer Aexander McQueen, Balenciaga, Briani, Gucci en Yves Saint Laurent. De aandelen worden als KER verhuurd op Euronext in Parijs,
Francois Pinault geldt als de oprichter van Kering. Hij deed dat in 1963 in Parijs. Bekende dochters zijn dus de al eerder genoemde merk Gucci, Balenciaga, Yves Saint Lauren, om er slechts een aantal te noemen.  Bijzonder; na de oprichting was het bedrijf in eerste instantie actief in hout.