Aandelen Kerry Group kopen

Wil je beleggen in Kerry Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Kerry Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kerry Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kerry Group raadplegen. Kerry Group is een aandeel uit Ierland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de ISE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KRZ.IR.

Waar kan je Kerry Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kerry Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90

Wat is de actuele koers van het aandeel Kerry Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kerry Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kerry Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kerry Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Kerry Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Kerry Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Kerry Group

De Kerry Group is een openbaar voedingsbedrijf. In Tralee in Ierland is het hoofdkantoor gevestigd. De aandelen van het bedrijf worden verhandeld op de beurzen in Dublin, Londen en ISEQ. Op de London Stock Exchange worden de aandelen verhandeld onder de noemer KYGA.  De onderneming is opgericht in 1972, in het Ierse Listowel.
Island Oasis en Oakland Foods zijn bekende dochterondernemingen. Bekende producten van de Kerry Group zijn onder andere verschillende gewone en bijzondere ingrediënten voor voeding,  kaas en kaassnacks, kant en klare maaltijden en eveneens diverse gekookte maaltijden.