Aandelen KeyCorp kopen

Wil je beleggen in KeyCorp aandelen? Op deze pagina kan je direct KeyCorp aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in KeyCorp. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel KeyCorp raadplegen. KeyCorp is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KEY.

Waar kan je KeyCorp aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel KeyCorp kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel KeyCorp?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel KeyCorp. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in KeyCorp?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van KeyCorp? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf KeyCorp

KeyCorp is een zeer bekende Amerikaanse bankholding die met name via de dochteronderneming, Key Bank, retail en commercieel bankieren, investeringsbeheer, commerciële leasingconsumentenfinanciering en investeringsbankproducten aanbiedt aan zowel de zakenwereld en aan particuliere klanten.
Ook institutionele klanten kunnen door KeyCorp steeds op de wenken bediend worden. KeyCorp is actief binnen twee verschillende bedrijfssegmenten: Key Community Bank en Key Corporate Bank. Dochter KeyBank geldt als een regionale bank met het hoofdkwartier in Cleveland, Ohio. Het is ook meteen de enige grote bank die in Cleveland gevestigd is KeyBank behoort wel tot de dertig grootste banken in Amerika.