Aandelen Keysight Technologies kopen

Wil je beleggen in Keysight Technologies aandelen? Op deze pagina kan je direct Keysight Technologies aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Keysight Technologies. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Keysight Technologies raadplegen. Keysight Technologies is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KEYS.

Waar kan je Keysight Technologies aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Keysight Technologies kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Keysight Technologies?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Keysight Technologies. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Keysight Technologies?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Keysight Technologies? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Keysight Technologies

Keysight Technologies is een bekende fabrikant van meetapparatuur. Het bedrijf ontstond in 2014 als spin-off van Agilent Technologies. In feite is het dus een aftakking van Hewlett Packard.
Aandelen Keysight Technologies worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als KEYS. Het bedrijf vestigde zich met het hoofdkantoor in Santa Rosa in Californië en twee van de meer bekende dochterondernemingen van het bedrijf zijn wel Ixia en ook Anite. De belangrijkste producten die door Keysight Technologies geproduceerd worden zijn onder meer oscilloscopen, logi analyzers, signaal generatoren en spectrum analyzers.