Aandelen KGHM Polska Miedz kopen

Wil je beleggen in KGHM Polska Miedz aandelen? Op deze pagina kan je direct KGHM Polska Miedz aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in KGHM Polska Miedz. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel KGHM Polska Miedz raadplegen. KGHM Polska Miedz is een aandeel uit Polen. Het aandeel wordt verhandeld in Poolse Zloty aan de Warsaw Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KGH:WSE.

Waar kan je KGHM Polska Miedz aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel KGHM Polska Miedz kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel KGHM Polska Miedz?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel KGHM Polska Miedz. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in KGHM Polska Miedz?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van KGHM Polska Miedz? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in KGHM Polska Miedz is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in KGHM Polska Miedz.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over KGHM Polska Miedz

KGHM Polska Miedz is een Pools mijnbouwbedrijf. Het produceert vooral koper en zilver. Het mijnbouwbedrijf maakt onderdeel uit van de STX EU Enlarge 15 index. Het geldt bovendien als een van de grootste bedrijven met een notering op de effectenbeurs in Warschau.
KGHM Polska Miedz is ook al onderdeel van zowel de WiG 20 en de WiG 30. De aandelen worden op de beurs in Warschau verhandeld onder de aanduiding KGH. De hoofdzetel van het bedrijf staat in Lubin. KGHM Polska Miedz werd opgericht in 1961. Boprimet Pol Miedz Trans geldt als een belangrijke dochtermaatschappij.