Aandelen Kilroy Realty kopen

Wil je beleggen in Kilroy Realty aandelen? Op deze pagina kan je direct Kilroy Realty aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kilroy Realty. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kilroy Realty raadplegen. Kilroy Realty is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KRC.

Waar kan je Kilroy Realty aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kilroy Realty kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Kilroy Realty?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kilroy Realty. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kilroy Realty?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kilroy Realty? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Kilroy Realty

De aandelen van het Amerikaanse bedrijf Kilroy Realty worden op de New York Stock Exchange verhandeld onder de naam KRC. Het hoofdkantoor bevindt zich in Los Angeles en oprichter van de onderneming is John B. Kilroy jr. Dat deed hij in 1947. Met Kilroy Services LLC heeft het een belangrijke dochter.
Kilroy bezit veel vastgoed en is bijvoorbeeld eigenaar van de San Francisco Bay Arena, Greater Los Angeles, Paicfic Northwest en Greater San Diego. Het bedrijf laat zich als dynamisch en innovatief omschrijven. Niet voor niets is de bekende bedrijfsslogan van Kilroy Realty ‘Where Innovation Works’.