Aandelen Kimberly Clark kopen

Wil je beleggen in Kimberly Clark aandelen? Op deze pagina kan je direct Kimberly Clark aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kimberly Clark. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kimberly Clark raadplegen. Kimberly Clark is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KMB.

Waar kan je Kimberly Clark aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kimberly Clark kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Kimberly Clark?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kimberly Clark. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kimberly Clark?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kimberly Clark? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Kimberly Clark

De Kimberly Clark Corporation bestaat sinds 1972 en is uitgegroeid tot een internationaal concern. Het bedrijf is sinds midden tachtiger jaren gevestigd in Irving in Texas.
Kimberly Clark baarde opzien door in 1995 concurrent Scott Paper over te nemen en is sinds die tijd een nog belangrijkere speler geworden in de productie en verhandeling van consumentenproducten die gemaakt zijn met papier als basis. De groei zorgt ervoor dat er ondertussen liefst 42.000 mensen bij Kimberley Clark werken. De gemaakte producten zijn onder meer  gemaakt ter vergroting van de hygiëne, veiligheid en productiviteit. CEO van het bedrijf is ondertussen Michael D. Hsu.