Aandelen Kimco Realty kopen

Wil je beleggen in Kimco Realty aandelen? Op deze pagina kan je direct Kimco Realty aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kimco Realty. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kimco Realty raadplegen. Kimco Realty is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KIM.

Waar kan je Kimco Realty aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kimco Realty kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Kimco Realty?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kimco Realty. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kimco Realty?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kimco Realty? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Kimco Realty

Kimco Realty is een vastgoedbeleggingstrust. De onderneming investeert specifiek in winkelcentra. Op dit moment heeft het belangen in ruim vierhonderd winkels en beschikt het over ruim zeventig miljoen vierkante feet aan verhuurbare ruimte.
De aandelen worden openbaar verhandeld op de NYSE als KIM. Kimco Realty werd gesticht in 1958 en Kimco Kent geldt als een voorname dochteronderneming. Kimco Realty is een S&P 500 component en Milton Cooper en Martin Kimmel zijn de stichters van de succesvolle onderneming. De activiteiten van Kimco Realty vinden met name plaats in de grote stedelijke gebieden.