Aandelen Kinder Morgan kopen

Wil je beleggen in Kinder Morgan aandelen? Op deze pagina kan je direct Kinder Morgan aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kinder Morgan. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kinder Morgan raadplegen. Kinder Morgan is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KMI.

Waar kan je Kinder Morgan aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kinder Morgan kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Kinder Morgan?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kinder Morgan. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kinder Morgan?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kinder Morgan? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Kinder Morgan

Kinder Morgan is een zeer groot energie infrastructuurbedrijf in Noord Amerika. De onderneming is gespecialiseerd in het bezitten en beheren van olie- en gaspijpleidingen alsmede terminals.
Kinder Morgan bezit een belang of exploiteert zo rond de 85.000 mijl aan pijpleidingen. Het beschikt bovendien nog eens over 152 terminals. De aandelen Kinder Morgan worden openbaar verhandeld onder de naam KMI op de NYSE. Pijpleidingen, het vervoeren van aardgas en geraffineerde aardolieproducten, ruwe olie en kooldioxide gelden als de belangrijkste activiteiten van de onderneming. Bovendien slaat het onder meer benzine, vliegtuigbrandstof, ethanol, kolen en staal op in de eigen terminals.