Aandelen Kingfisher kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Kingfisher aandelen? Op deze pagina kan je direct Kingfisher aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kingfisher. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kingfisher raadplegen. Kingfisher is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KGF-L.

Waar kan je Kingfisher aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kingfisher kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Kingfisher?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kingfisher. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kingfisher?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kingfisher? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Kingfisher is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Kingfisher.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Kingfisher

Sterke punten:

 • Marktleider in Europa: Kingfisher is de grootste doe-het-zelfketen in Europa, met meer dan 1.300 winkels in tien landen.
 • Diversificatie: Het bedrijf heeft verschillende merken onder zijn hoede, waaronder B&Q, Screwfix en Castorama, wat zorgt voor een bredere spreiding van inkomsten.
 • E-commerce: Kingfisher heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in e-commerce, wat heeft geleid tot een sterke groei in online verkopen.
 • Efficiëntie: Het bedrijf heeft de afgelopen jaren stappen gezet om de efficiëntie te verhogen en kosten te besparen, wat heeft geleid tot een verbeterde winstgevendheid.

Zwakke punten:

 • Afhankelijkheid van de Britse markt: Hoewel het bedrijf ook in andere Europese landen actief is, is het nog steeds sterk afhankelijk van de Britse markt, wat kan leiden tot schommelingen in de omzet en winstgevendheid.
 • Concurrentie: De doe-het-zelfmarkt is zeer competitief, met grote concurrenten als Home Depot en Leroy Merlin. Dit kan druk uitoefenen op de marges van Kingfisher.
 • Afhankelijkheid van de economische cyclus: Aangezien doe-het-zelfproducten vaak als luxeproducten worden beschouwd, kan de verkoop van Kingfisher worden beïnvloed door economische cycli.

Over Kingfisher

Kingfisher is een Britse multinational met het hoofdkwartier in Londen. De detailhandelaar heeft talloze regionale kantoren verspreidt in landen als Engeland, Frankrijk, Polen en Roemenië. Ondertussen heeft Kingfisher ruim 1300 winkels in bezit.

Bekende merken van Kingfisher zijn onder meer B & Q, Castorama, Brico Depot en Screwfix. De aandelen worden verhandeld op de London Stock Exchange als KGF. Kingfisher is al een begrip sinds 1982. Kingfisher werd in 1982 opgericht als Paternoster Stores Limited. Nog weer later werd het Woolworth Holdings de naam en pas in 1999 werd het Kingfisher.

aandeel kingfisher kopen

Wel of niet aandelen Kingfisher kopen?

Kingfisher is een van de grootste doe-het-zelfketens in Europa en heeft verschillende sterke punten die het overwegen waard zijn bij het kopen van aandelen. Zo is het bedrijf marktleider in Europa, wat zorgt voor een sterke positie in de sector. Daarnaast heeft Kingfisher verschillende merken onder zijn hoede, wat zorgt voor een bredere spreiding van inkomsten. Ook heeft het bedrijf geïnvesteerd in e-commerce, wat heeft geleid tot een sterke groei in online verkopen.

Toch zijn er ook enkele zwakke punten waar beleggers rekening mee moeten houden. Zo is Kingfisher nog steeds sterk afhankelijk van de Britse markt, wat kan leiden tot schommelingen in de omzet en winstgevendheid. Daarnaast is de doe-het-zelfmarkt zeer competitief, wat druk kan uitoefenen op de marges van het bedrijf.

Al met al lijken de sterke punten van Kingfisher de zwakke punten te overtreffen, maar beleggers moeten nog steeds rekening houden met de risico’s van investeren in deze sector. Het is altijd belangrijk om grondig onderzoek te doen voordat u besluit om aandelen te kopen.