Aandelen Kingfisher kopen

Wil je beleggen in Kingfisher aandelen? Op deze pagina kan je direct Kingfisher aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kingfisher. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kingfisher raadplegen. Kingfisher is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KGF-L.

Wat is de actuele koers van het aandeel Kingfisher?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kingfisher. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Kingfisher?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kingfisher? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Kingfisher is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Kingfisher.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Kingfisher aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kingfisher kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Kingfisher

Kingfisher is een Britse multinational met het hoofdkwartier in Londen. De detailhandelaar heeft talloze regionale kantoren verspreidt in landen als Engeland, Frankrijk, Polen en Roemenië. Ondertussen heeft Kingfisher ruim 1300 winkels in bezit.
Bekende merken van Kingfisher zijn onder meer B & Q, Castorama, Brico Depot en Screwfix. De aandelen worden verhandeld op de London Stock Exchange als KGF. Kingfisher is al een begrip sinds 1982. Kingfisher werd in 1982 opgericht als Paternoster Stores Limited. Nog weer later werd het Woolworth Holdings de naam en pas in 1999 werd het Kingfisher.