Aandelen Kingspan kopen

Wil je beleggen in Smurfit Kappa aandelen? Op deze pagina kan je direct Smurfit Kappa aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Smurfit Kappa. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Smurfit Kappa raadplegen. Smurfit Kappa is een aandeel uit Ierland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de ISE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KRX.IR.

Waar kan je Smurfit Kappa aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Smurfit Kappa kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90

Wat is de actuele koers van het aandeel Smurfit Kappa?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Smurfit Kappa. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Smurfit Kappa?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Smurfit Kappa? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Smurfit Kappa is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Smurfit Kappa.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Kingspan

Kingspan is een bedrijf in bouwmaterialen. Het is  gevestigd in Ierland maar handelt in ruim zeventig verschillende landen. Kingspan kan beschikken over honderd fabrieken en werkt in vijf divisies. De aandelen van Kingspan worden op de London Stock Exchange verhandeld als KGP. De onderneming is actief vanaf 1966.
Joris Ide en Isocab gelden als belangrijke dochters van Kingspan, een onderneming die werd opgericht door Eugene Murtagh. In 1989 ging het bedrijf naar de Ierse beurs. Bijzondere aankoop was die in 2012. Toen nam Kingspan Rigdal Industries over waarna het bedrijf meteen groeide.