Aandelen Kinross Gold kopen

Wil je beleggen in Kinross Gold aandelen? Op deze pagina kan je direct Kinross Gold aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kinross Gold. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kinross Gold raadplegen. Kinross Gold is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KGC.

Waar kan je Kinross Gold aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kinross Gold kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Kinross Gold?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kinross Gold. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kinross Gold?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kinross Gold? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Kinross Gold is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Kinross Gold.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Kinross

Kinross is een in Canada gevestigd goud- en zilvermijn bedrijf. De onderneming werd opgericht in 1993 en in Toronto vind je het hoofdkwartier van de onderneming,  Kinross is exploitant van momenteel acht goudmijnen en is vaste waarde in de top 5 van de beste goudmijnbedrijven, jaarlijks opnieuw beoordeeld door InvestNews.
De aandelen van Kinross worden openbaar verhandeld als KINZ op de beurs. Ribert Buchan geldt als de oprichter van het bedrijf en de onderneming heeft in Round Mountain Gold Corporation een zeer bekende dochteronderneming van het succesvolle Kinross.