Aandelen Kirby kopen

Wil je beleggen in Kirby aandelen? Op deze pagina kan je direct Kirby aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kirby. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kirby raadplegen. Kirby is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KEX.

Waar kan je Kirby aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kirby kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Kirby?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kirby. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kirby?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kirby? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Kirby

Kirby is met het hoofdkantoor gevestigd in Houston. Texas. Kirby is een van de grootste tankschip operators in de Verenigde Staten en vervoert vloeibare bulk producten door het Mississippi River System, via de Gulf Intracoastal Waterway, langs de drie Amerikaanse kusten en ook langs Alaska en Hawaii.
Kirby werd opgericht in 1921 en een bekende dochter is Kirby Distribution Services. Het bedrijf vervoerd onder meer petrochemicaliën, zwarte olie, geraffineerde aardolieproducten als ook landbouwchemicaliën. Daarnaast is Kirby eigenaar en exploitant van nog eens acht zeeschepen en sleepboten die droge bulkgoederen vervoeren in met name de kunsthandel van Amerika.