Aandelen KLA kopen

Wil je beleggen in KLA aandelen? Op deze pagina kan je direct KLA aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in KLA. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel KLA raadplegen. KLA is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KLAC.

Waar kan je KLA aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel KLA kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel KLA?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel KLA. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in KLA?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van KLA? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf KLA

KLA is een bedrijf in kapitaalgoederen dat gevestigd is in Milpitas, Californië en levert proces- en besturings- en opbrengst beheersystemen voor de halfgeleider industrie en andere nano-elektronica industrieën. Orbotech en Spts Technologies zijn bekende dochters van KLA, dat werd opgericht in 1997.
KLA is ontstaan uit de fusie van KLA Instruments en Tencor Instruments. KLA Instruments bestond al vanaf 1975, Tencor is van 1977. In 1997 gingen de bedrijven samen verder. De nadruk van de activiteiten van het fusiebedrijf ligt tegenwoordig vooral op metrologische oplossingen. KLA is actief in Amerika maar zeker ook in Europa, Israël en Japan en het opent in 2021 een tweede hoofdkantoor in Ann Arbor in Michigan.