Aandelen Klepierre Reit kopen

Wil je beleggen in Klepierre Reit aandelen? Op deze pagina kan je direct Klepierre Reit aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Klepierre Reit. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Klepierre Reit raadplegen. Klepierre Reit is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LI.PA.

Waar kan je Klepierre Reit aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Klepierre Reit kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Klepierre Reit?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Klepierre Reit. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Klepierre Reit?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Klepierre Reit? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Klepierre Reit is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Klepierre Reit.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Klepierre Reit

Klepierre is een bekende Franse vastgoedinvesteringsmaatschappij en het wordt beschouwd als de op een na grootste beursgenoteerde onderneming van Europa die winkelcentra exploiteert. Het bedrijf werd in 1990 gesticht en het richt zich specifiek op het eigendom, beheer en de ontwikkeling van winkelcentra in Europa.
 
Simon Property Group geldt als de grootste aandeelhouder van Klépierre Reit met in totaal 20 procent van de aandelen. Op de beurs in Parijs worden aandelen van de vastgoedgigant verhandeld onder de aanduiding LI. Klepierre Reit is eveneens een CAC Next 20 component.