Aandelen Kloeckner & Co kopen

Wil je beleggen in Kloeckner & Co aandelen? Op deze pagina kan je direct Kloeckner & Co aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kloeckner & Co. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kloeckner & Co raadplegen. Kloeckner & Co is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KCO.DE.

Waar kan je Kloeckner & Co aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kloeckner & Co kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Kloeckner & Co?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kloeckner & Co. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kloeckner & Co?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kloeckner & Co? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Kloeckner & Co is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Kloeckner & Co.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Klöckner & Co

Klöckner & Co is een staal- en metaal distributeur dat domicilie houdt in het Duitse Duisburg. Kernactiviteiten zijn de verkoop van staal en non-ferrometalen. Dat doet het tegenwoordig al voor meer dan 100.000 klanten, vanaf 16 locaties in dertien landen. De aandelen van de onderneming worden als KCO verhandeld op de Deutsche Börse.
 
Klockner Metal Corporation en ODS zijn bekende dochterondernemingen. De grootste afzetmarkt van Klöckner & Co is Europa en Noord Amerika. Klöckner & Co voert de werkzaamheden onder meer uit onder de naam Buysmetal, ODS SaudoArabia en ODS Middle East.