Aandelen Kloeckner & Co kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Kloeckner & Co aandelen? Op deze pagina kan je direct Kloeckner & Co aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kloeckner & Co. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kloeckner & Co raadplegen. Kloeckner & Co is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KCO.DE.

Waar kan je Kloeckner & Co aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kloeckner & Co kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Kloeckner & Co?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kloeckner & Co. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kloeckner & Co?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kloeckner & Co? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Kloeckner & Co is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Kloeckner & Co.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Kloeckner & Co.

Sterke punten:

 • Sterke positie op de markt: Kloeckner & Co. is een van de grootste distributeurs van staal en metaal in Europa en heeft een sterke aanwezigheid op de markt.
 • Stabiele reputatie: Het bedrijf heeft een sterke reputatie en wordt gezien als betrouwbaar en innovatief in de branche.
 • Groeipotentieel: Kloeckner & Co. heeft in de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en heeft ambitieuze plannen voor de toekomst.
 • Diversificatie: Het bedrijf heeft een divers aanbod van producten en diensten, wat bijdraagt aan de stabiliteit en veerkracht van het bedrijf.

Zwakke punten:

 • Gevoeligheid voor economische omstandigheden: Kloeckner & Co. is sterk afhankelijk van de economische situatie en kan worden beïnvloed door fluctuaties in de markt.
 • Concurrentie: De markt voor staal- en metaaldistributie is competitief en Kloeckner & Co. staat onder druk om te concurreren met andere bedrijven in de branche.
 • Impact van milieubeleid: Als bedrijf in de staal- en metaalindustrie kan Kloeckner & Co. worden beïnvloed door veranderend milieubeleid en milieuregelgeving.
 • Valutarisico: Kloeckner & Co. opereert in meerdere valuta’s en is daardoor blootgesteld aan valutarisico’s.

Over Klöckner & Co

Klöckner & Co is een staal- en metaal distributeur dat domicilie houdt in het Duitse Duisburg. Kernactiviteiten zijn de verkoop van staal en non-ferrometalen. Dat doet het tegenwoordig al voor meer dan 100.000 klanten, vanaf 16 locaties in dertien landen. De aandelen van de onderneming worden als KCO verhandeld op de Deutsche Börse.
 
Klockner Metal Corporation en ODS zijn bekende dochterondernemingen. De grootste afzetmarkt van Klöckner & Co is Europa en Noord Amerika. Klöckner & Co voert de werkzaamheden onder meer uit onder de naam Buysmetal, ODS SaudoArabia en ODS Middle East.

aandeel kloeckner & co kopen

Wel of niet aandelen Kloeckner & Co. kopen?

Als je op zoek bent naar interessante investeringsmogelijkheden, dan is het wellicht de moeite waard om te overwegen of het kopen van aandelen in Kloeckner & Co. een goede optie is. Kloeckner & Co. is een van de grootste distributeurs van staal en metaal in Europa en heeft een sterke aanwezigheid op de markt.

Maar voordat je besluit om te investeren, is het belangrijk om de risico’s en voordelen af te wegen. Net als bij elke investering is er een zekere mate van risico verbonden aan het kopen van aandelen in Kloeckner & Co. De aandelenkoersen kunnen fluctueren en worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals economische omstandigheden en markttrends.

Aan de andere kant biedt Kloeckner & Co. ook een aantal voordelen voor potentiële investeerders. Het bedrijf heeft een sterke reputatie en een stabiele positie in de markt. Bovendien heeft het bedrijf in de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en heeft het ambitieuze plannen voor de toekomst.

Als je overweegt om aandelen in Kloeckner & Co. te kopen, is het belangrijk om zorgvuldig onderzoek te doen en te overwegen of deze investering past bij jouw persoonlijke financiële doelen en risicobereidheid. Praat eventueel met een financieel adviseur om te bepalen of dit een verstandige keuze is voor jouw portefeuille.

Kortom, het kopen van aandelen in Kloeckner & Co. kan een interessante mogelijkheid zijn voor investeerders die op zoek zijn naar een solide bedrijf met groeipotentieel. Maar het is belangrijk om de risico’s en voordelen af te wegen en te zorgen voor een goede diversificatie van jouw beleggingsportefeuille.