Aandelen Knight Transportation kopen

Wil je beleggen in Knight Transportation aandelen? Op deze pagina kan je direct Knight Transportation aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Knight Transportation. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Knight Transportation raadplegen. Knight Transportation is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KNX.

Waar kan je Knight Transportation aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Knight Transportation kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Knight Transportation?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Knight Transportation. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Knight Transportation?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Knight Transportation? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Knight Transportation

Knight Transportation is een Amerikaanse vrachtwagengigant die met de hoofdzetel gevestigd is in Phoenix, Arizona. Sterker; het is ondertussen het grootste vrachtwagenbedrijf in de Verenigde Staten.
De aandelen van Knight Transportation worden openbaar verhandeld als KNX op de New York Stock Exchange. Het bedrijf is een S&P 400 component en bekende dochterondernemingen zijn Swift Transportation en Knight Refrigerated. Knight Transportation is een familiebedrijf dat officieel de Knight Swift Transportation heet en dat in eerste instantie vervoer verzorgde van Phoenix naar Los Angeles. Later werden deze diensten steeds verder uitgebreid.