Aandelen Knight Transportation kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Knight Transportation aandelen? Op deze pagina kan je direct Knight Transportation aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Knight Transportation. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Knight Transportation raadplegen. Knight Transportation is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KNX.

Waar kan je Knight Transportation aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Knight Transportation kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Knight Transportation?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Knight Transportation. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Knight Transportation?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Knight Transportation? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Knight Transportation

Sterke punten Knight Transportation

 • 1. Uitgebreid transportnetwerk: Knight Transportation heeft een uitgebreid transportnetwerk dat zich uitstrekt over meerdere regio’s. Dit stelt het bedrijf in staat om efficiënte logistieke oplossingen te bieden aan klanten.
 • 2. Toegewijd personeel: Het bedrijf heeft een toegewijd en ervaren team van chauffeurs en medewerkers. Dit draagt bij aan de kwaliteit van de dienstverlening en klanttevredenheid.
 • 3. Technologie-innovatie: Knight Transportation maakt gebruik van geavanceerde technologieën en systemen om de efficiëntie en zichtbaarheid van de transportactiviteiten te verbeteren. Dit resulteert in een betere operationele prestatie.
 • 4. Klantgerichtheid: Het bedrijf legt een sterke nadruk op klantgerichtheid en het opbouwen van langdurige relaties met klanten. Dit leidt tot klanttevredenheid en herhaalde bedrijfsactiviteiten.
 • 5. Diversificatie van diensten: Knight Transportation biedt een breed scala aan transportdiensten, waaronder vrachtwagenvervoer, logistiek en supply chain-oplossingen. Deze diversificatie vergroot de marktkansen en vermindert het risico van afhankelijkheid van één enkele sector.

Zwakke punten Knight Transportation

 • 1. Afhankelijkheid van de transportindustrie: Knight Transportation is sterk afhankelijk van de algehele prestaties van de transportindustrie. Veranderingen in de economie, brandstofprijzen en regelgeving kunnen een impact hebben op de bedrijfsresultaten.
 • 2. Concurrentie: De transportsector is zeer concurrerend, met veel spelers die vergelijkbare diensten aanbieden. Dit kan druk uitoefenen op de prijzen en marges van Knight Transportation.
 • 3. Operationele risico’s: Als transportbedrijf is Knight Transportation blootgesteld aan verschillende operationele risico’s, zoals verkeersongevallen, vertragingen en logistieke uitdagingen. Deze risico’s kunnen de operationele efficiëntie beïnvloeden.
 • 4. Afhankelijkheid van brandstofprijzen: De prijs van brandstof heeft invloed op de operationele kosten van Knight Transportation. Schommelingen in de brandstofprijzen kunnen de winstgevendheid van het bedrijf beïnvloeden.
 • 5. Reguleringsrisico’s: Als transportbedrijf is Knight Transportation onderhevig aan regelgeving en nalevingsvereisten, zoals veiligheidsvoorschriften en rijtijden. Nieuwe of gewijzigde regelgeving kan van inv

  Over Knight Transportation

  Knight Transportation is een Amerikaanse vrachtwagengigant die met de hoofdzetel gevestigd is in Phoenix, Arizona. Sterker; het is ondertussen het grootste vrachtwagenbedrijf in de Verenigde Staten.

  De aandelen van Knight Transportation worden openbaar verhandeld als KNX op de New York Stock Exchange. Het bedrijf is een S&P 400 component en bekende dochterondernemingen zijn Swift Transportation en Knight Refrigerated. Knight Transportation is een familiebedrijf dat officieel de Knight Swift Transportation heet en dat in eerste instantie vervoer verzorgde van Phoenix naar Los Angeles. Later werden deze diensten steeds verder uitgebreid.

  Knight Transportation

  Wel of niet aandelen Knight Transportation kopen?

  Ben je een liefhebber van de transportsector en denk je eraan om aandelen van Knight Transportation te kopen? Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen voordat je een beslissing neemt.

  Laten we beginnen met de sterke punten van Knight Transportation. Het bedrijf heeft een solide reputatie in de transportindustrie en staat bekend om zijn betrouwbaarheid en efficiëntie. Met een uitgebreid wagenpark en ervaren chauffeurs kan Knight Transportation aan de vervoersbehoeften van klanten voldoen.

  Een ander voordeel is de groeiende vraag naar transportdiensten. Met de toenemende globalisering en e-commerce is er een constante behoefte aan vrachtvervoer. Knight Transportation kan profiteren van deze marktvraag en mogelijk groeipotentieel hebben.

  Daarnaast heeft het bedrijf sterke klantrelaties opgebouwd. Door te focussen op kwaliteit en klantenservice heeft Knight Transportation een trouwe klantenkring opgebouwd, wat kan bijdragen aan stabiele inkomsten.

  Aan de andere kant is de transportsector gevoelig voor economische schommelingen. In tijden van recessie kan de vraag naar transportdiensten afnemen, wat van invloed kan zijn op de prestaties van het bedrijf.

  Bovendien is er concurrentie in de transportindustrie. Andere transportbedrijven strijden om dezelfde klanten en kunnen de marktpositie van Knight Transportation beïnvloeden.

  Voordat je aandelen van Knight Transportation koopt, is het belangrijk om je eigen onderzoek te doen en je risicobereidheid te evalueren. Investeren in aandelen brengt altijd risico’s met zich mee, dus het is verstandig om advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je beslissingen neemt.