Aandelen Kohl’s kopen

Wil je beleggen in Kohl’s aandelen? Op deze pagina kan je direct Kohl’s aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kohl’s. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kohl’s raadplegen. Kohl’s is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KSS.

Waar kan je Kohl’s aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kohl’s kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Kohl’s?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kohl’s. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kohl’s?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kohl’s? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Kohl’s

Kohl’s is een Amerikaanse warenhuisketen, dat zo onderhand wordt beschouwd als een van de grootste warenhuisketen die Amerika rijk is. Kohl’s beschikt over ruim 1100 locaties. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen openbaar verhandeld als KSS.
Het hoofdkwartier van Kohl’s is gevestigd in Menomanee Falls in Wisconsin. De onderneming werd opgericht in 1927 door Maxwell Kohl, een Poolse immigrant. Hij begon destijds een kruidenierswinkel in Milwaukee. In 1962 werd het eerste warenhuis geopend. Later werd Kohl’s verkocht aan British American Tobacco, dat dit in 1992 wereldkundig maakte.