Aandelen Komatsu kopen

Wil je beleggen in Komatsu aandelen? Op deze pagina kan je direct Komatsu aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Komatsu. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Komatsu raadplegen. Komatsu is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 6301.TY.

Waar kan je Komatsu aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Komatsu kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Komatsu?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Komatsu. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Komatsu?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Komatsu? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Komatsu

Komatsu produceert boormachines en doet dat goed, want het merk heeft wereldwijde bekendheid. Het bedrijf werd gesticht in 1921 in het gelijknamige Japanse Komatsu. Komatsu heeft in het Belgische Vilvoorde de Europese vestiging. Daar is ook het magazijn voor wisselstukken voor specifiek Europa, Afrika en het Midden Oosten gevestigd overigens.
In Japan is het hoofdkantoor gevestigd in Tokio. Met Joy Global, Komatsu Forest AB heeft het enkele belangrijke dochters. In de eerste jaren was Komatsu vooral producent van onderdelen van bouwmachines en van mijnvoorwerpen en dan specifiek voor gebruik in huis.