Aandelen Kone kopen

Wil je beleggen in Kone aandelen? Op deze pagina kan je direct Kone aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kone. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kone raadplegen. Kone is een aandeel uit Finland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Nasdaq Helsinki. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KNEBV.HE.

Waar kan je Kone aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kone kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Kone?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kone. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kone?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kone? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Kone is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Kone.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Kone

Kone is een bekende Finse industriële onderneming. Kone legt zich toe op het ontwerp, de productie en vermarkting van onder meer liften, roltrappen en automatische deuren. Wat betreft de liftenbranche is Kone de op twee na grootste producent ter wereld. Aandelen van Kone worden als KNEBV verhandeld op de beurs in Helsinki. 
Aan de wieg van Kone stond Gottfried Stromberg. Hij richtte het bedrijf in de liftensector op. in het jaar 1910 om precies te zijn.  Het hoofdkwartier vind je in het Finse Espoo. In Kone Elevator India Private Limited heeft het een zeer bekende dochteronderneming.