Aandelen Kone kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Kone aandelen? Op deze pagina kan je direct Kone aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kone. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kone raadplegen. Kone is een aandeel uit Finland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Nasdaq Helsinki. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KNEBV.HE.

Waar kan je Kone aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kone kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Kone?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kone. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kone?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kone? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Kone is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Kone.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Kone

Sterke punten:

  • Marktleider: Kone is de op drie na grootste producent van liften en roltrappen ter wereld en heeft een sterke aanwezigheid in Europa, Azië en Noord-Amerika.
  • Focus op innovatie: Het bedrijf investeert in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten en technologieën, waardoor het een concurrentievoordeel heeft.
  • Financiële stabiliteit: Kone heeft een solide balans en een goede cashflow, waardoor het goed gepositioneerd is om te groeien en te investeren.

Zwakke punten:

  • Gevoeligheid voor economische cycli: Kone is afhankelijk van de economische cyclus en de vraag naar liften en roltrappen, wat een zwak punt kan zijn.
  • Concurrentie: Het bedrijf opereert in een competitieve markt met grote spelers zoals Otis en Schindler.
  • Gevoeligheid voor wisselkoersen: Kone heeft een wereldwijde aanwezigheid en is daarom gevoelig voor wisselkoersschommelingen.

Over Kone

Kone is een bekende Finse industriële onderneming. Kone legt zich toe op het ontwerp, de productie en vermarkting van onder meer liften, roltrappen en automatische deuren. Wat betreft de liftenbranche is Kone de op twee na grootste producent ter wereld. Aandelen van Kone worden als KNEBV verhandeld op de beurs in Helsinki. 

Aan de wieg van Kone stond Gottfried Stromberg. Hij richtte het bedrijf in de liftensector op. in het jaar 1910 om precies te zijn.  Het hoofdkwartier vind je in het Finse Espoo. In Kone Elevator India Private Limited heeft het een zeer bekende dochteronderneming.

aandeel kone kopen

Wel of niet aandelen Kone kopen?

Als je overweegt om te investeren in aandelen, is het begrijpelijk dat je je afvraagt of Kone een goede keuze is. Laten we eens kijken naar enkele factoren die je zou kunnen overwegen.

Kone is een wereldwijde leider in de liften- en roltrappenindustrie en heeft een sterke aanwezigheid in Europa, Azië en Noord-Amerika. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van innovatie en investeert voortdurend in nieuwe producten en technologieën.

Een van de sterke punten van Kone is de financiële stabiliteit. Het bedrijf heeft een solide balans en een goede cashflow, waardoor het goed gepositioneerd is om te groeien en te investeren. Bovendien is Kone toegewijd aan duurzaamheid en het verminderen van zijn milieu-impact.

Aan de andere kant is de gevoeligheid van Kone voor economische cycli een risico. Het bedrijf is afhankelijk van de vraag naar liften en roltrappen en de economische omstandigheden in de markten waarin het opereert. Ook opereert Kone in een competitieve markt met grote spelers zoals Otis en Schindler.

Als je besluit om aandelen in Kone te kopen, is het belangrijk om deze factoren in overweging te nemen. Het is verstandig om goed onderzoek te doen en te begrijpen wat de mogelijke risico’s zijn.

Kortom, of je wel of niet in aandelen Kone moet investeren, is een persoonlijke keuze. Houd rekening met de feiten en risico’s voordat je een beslissing neemt.