Aandelen Konecranes kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Konecranes aandelen? Op deze pagina kan je direct Konecranes aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Konecranes. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Konecranes raadplegen. Konecranes is een aandeel uit Finland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Nasdaq Helsinki. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KCR.HE.

Waar kan je Konecranes aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Konecranes kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Konecranes?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Konecranes. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Konecranes?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Konecranes? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Konecranes is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Konecranes.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Konecranes

Konecranes is een bekende Finse producent van kranen. In Hyvinkaa, op ongeveer zestig kilometer van de Finse hoofdstad Helsinki, staat het hoofdkantoor van de onderneming.  De aandelen van de onderneming staan genoteerd aan de Nasdaq in Helsinki en staan genoteerd onder de noemer KOR op de beurs in Helsinki. 

Kone is de oprichter van het solide bedrijf en MHE is een bekende dochteronderneming van de specialist in kranen. Het bedrijf ontstond als afsplitsing van moederbedrijf Kone, dat zich vanaf 1994 alleen bezig ging houden met liften, roltrappen en ook automatische deuren. 

aandeel konecranes kopen