Aandelen Korian kopen

Wil je beleggen in Korian aandelen? Op deze pagina kan je direct Korian aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Korian. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Korian raadplegen. Korian is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KORI.PA.

Waar kan je Korian aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Korian kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Korian?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Korian. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Korian?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Korian? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Korian is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Korian.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Korian

Korian is een specialist uit Frankrijk in de verpleegkundige zorg voor ouderen. Korian heeft ondertussen verpleeghuizen in zes verschillende Europese landen en de aandelen van het bedrijf worden as Kori verhandeld op de Euronext Parijs aandelenbeurs.  Het hoofdkantoor van het bedrijf vind je in de Franse hoofdstad Parijs.
Bekende dochters van Korian zijn 5 Sante Sai Senior en Living Group NV. De al eerder genoemde en meer dan uitstekend geoutilleerde verzorgingshuizen van Koriander vind je overigens in de Europese landen Frankrijk, Duitsland, België, Italië, Spanje en zeker ook in Nederland.