Aandelen KPN kopen

Wil je beleggen in KPN aandelen? Op deze pagina kan je direct KPN aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in KPN. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel KPN raadplegen. KPN is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KPN.AS.

Waar kan je KPN aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel KPN kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel KPN?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel KPN. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in KPN?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van KPN? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in KPN is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in KPN.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over KPN

KPN is een Nederlandse leverancier van telecommunicatie en ITC diensten en biedt de consument onder meer vaste en mobiele telefonie en internettelevisie. In zakelijk opzicht biedt het complete telecommunicatie en IT oplossingen. Deze oplossingen staan als zeer solide en betrouwbaar bekend.
KPN biedt bovendien wereldwijd zogenaamde wholesae netwerkdiensten aan andere operators. KPN heeft het hoofdkantoor in het Nederlandse Rotterdam en daar werd de onderneming op 1 januari 1989 opgericht. Dochterondernemingen zijn onder meer Digitenne, Simyo en KPN Mobile. KPN heette tot 1993 Koninklijke PTT Nederland, daarvoor was de naam Staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie.