Aandelen Kraft Heinz kopen

Wil je beleggen in Kraft Heinz aandelen? Op deze pagina kan je direct Kraft Heinz aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kraft Heinz. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kraft Heinz raadplegen. Kraft Heinz is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KHC.

Waar kan je Kraft Heinz aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kraft Heinz kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Kraft Heinz?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kraft Heinz. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kraft Heinz?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kraft Heinz? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Kraft Heinz

Kraft Heinz is uit een fusie van Kraft Foods en Heinz ontstaan en is met het hoofdkantoor gevestigd in Chicago, Illinois én in Pittsburgh, Pennsylvania. Op de Nasdaq staan aandelen van dit bedrijf genoteerd als KHC.
Kraft Heinz geldt als het op twee na grootste voedings- en drankbedrijf in Noord Amerika en zelfs de op vier na grootste ter wereld. Kraft Heinz voert meer dan twintig merken waaronder het producten levert als bijvoorbeeld Boca Burger, Gevalica koffie en Primal Kitchen. Het is eveneens een Nasdaq 100 en een S&P 500 component.