Aandelen Krones kopen

Wil je beleggen in Krones aandelen? Op deze pagina kan je direct Krones aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Krones. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Krones raadplegen. Krones is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KRN.DE.

Waar kan je Krones aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Krones kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Krones?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Krones. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Krones?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Krones? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Krones is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Krones.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Krones

Krones is een Duits concern dat machines en systemen maakt die gebruikt worden bij de productie van afval- en verpakkingsmateriaal voor met name dranken en vloeibare producten. Dan moet je denken aan onder meer petflessen, glazen flessen en ook blikjes. Krones is bekend geworden door de ontwikkeling van het bottle-to-bottle recyclingproces voor petflessen.
 
Op de Deutsche Börse in Frankfurt worden de aandelen van het bedrijf verhandeld als KRN. In Neutraubling in Duitsland vind je het hoofdkwartier van het bedrijf, een bedrijf dat werd opgericht door Hermann Kronseder overigens.