Aandelen Krones kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Krones aandelen? Op deze pagina kan je direct Krones aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Krones. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Krones raadplegen. Krones is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KRN.DE.

Waar kan je Krones aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Krones kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Krones?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Krones. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Krones?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Krones? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Krones is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Krones.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Krones

Sterke punten:

  • Leider in de industrie: Krones is een toonaangevende fabrikant van verpakkingsmachines en -systemen, met een sterke positie op de internationale markt.
  • Focus op innovatie: Het bedrijf investeert aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe technologieën en oplossingen te creëren die aan de behoeften van klanten voldoen.
  • Diversificatie van producten: Krones biedt een breed scala aan verpakkingsmachines en -systemen voor verschillende sectoren, waardoor het minder afhankelijk is van één enkele markt of productcategorie.

Zwakke punten:

  • Afhankelijkheid van enkele grote klanten: Krones is afhankelijk van een paar grote klanten, wat een risico kan vormen voor de omzet en winstgevendheid van het bedrijf als deze klanten vertrekken of minder orders plaatsen.
  • Grote investeringen: De productie van verpakkingsmachines vereist grote investeringen in machines en infrastructuur, waardoor het bedrijf mogelijk financieel kwetsbaar kan zijn tijdens economische neergang.
  • Concurrentie: Krones opereert in een competitieve industrie met grote spelers en nieuwe opkomende bedrijven, wat de winstgevendheid van het bedrijf kan beïnvloeden.

Over Krones

Krones is een Duits concern dat machines en systemen maakt die gebruikt worden bij de productie van afval- en verpakkingsmateriaal voor met name dranken en vloeibare producten. Dan moet je denken aan onder meer petflessen, glazen flessen en ook blikjes. Krones is bekend geworden door de ontwikkeling van het bottle-to-bottle recyclingproces voor petflessen.
 
Op de Deutsche Börse in Frankfurt worden de aandelen van het bedrijf verhandeld als KRN. In Neutraubling in Duitsland vind je het hoofdkwartier van het bedrijf, een bedrijf dat werd opgericht door Hermann Kronseder overigens.

aandeel krones kopen

Wel of niet aandelen Krones kopen?

Als je overweegt om aandelen van Krones te kopen, is het belangrijk om een goede afweging te maken tussen de sterke en zwakke punten van het bedrijf.

Een van de sterke punten van Krones is dat het een toonaangevende fabrikant is van verpakkingsmachines en -systemen, met een sterke positie op de internationale markt. Het bedrijf heeft ook een focus op innovatie en investeert aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe technologieën en oplossingen te creëren die aan de behoeften van klanten voldoen. Bovendien biedt Krones een breed scala aan verpakkingsmachines en -systemen voor verschillende sectoren, waardoor het minder afhankelijk is van één enkele markt of productcategorie.

Aan de andere kant zijn er ook enkele zwakke punten waar rekening mee moet worden gehouden. Zo is Krones afhankelijk van een paar grote klanten, wat een risico kan vormen voor de omzet en winstgevendheid van het bedrijf als deze klanten vertrekken of minder orders plaatsen. Bovendien vereist de productie van verpakkingsmachines grote investeringen in machines en infrastructuur, wat het bedrijf mogelijk financieel kwetsbaar kan maken tijdens economische neergang.

Als je besluit om aandelen van Krones te kopen, is het belangrijk om zorgvuldig onderzoek te doen naar de huidige markttrends en de financiële prestaties van het bedrijf. Het kan ook verstandig zijn om een financieel adviseur te raadplegen voordat je een beslissing neemt.

Kortom, Krones heeft sterke en zwakke punten als bedrijf en het is aan jou om te beslissen of het kopen van aandelen een verstandige investering is.