Aandelen Kuehne + Nagel kopen

Wil je beleggen in Kuehne + Nagel aandelen? Op deze pagina kan je direct Kuehne + Nagel aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kuehne + Nagel. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kuehne + Nagel raadplegen. Kuehne + Nagel is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KNIN.VX.

Waar kan je Kuehne + Nagel aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kuehne + Nagel kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Kuehne + Nagel?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kuehne + Nagel. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kuehne + Nagel?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kuehne + Nagel? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Kuehne + Nagel is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Kuehne + Nagel.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Kuehne + Nagel

Kuehne + Nagel is een zeer bekende en gerespecteerde dienstverlener die de bekende transport modualiteiten van interne verscheping over zee en door de lucht als ook over land. Het heeft in totaliteit ruim 10 miljoen vierkante meter opslagruimte. De aandelen worden op de beurs in Zwitserland verhandeld als KNIN.
Kuehne + Nagel is gevestigd met het hoofdkantoor in het Zwitserse Schindeleggi en de bekendste dochters van de onderneming is Stute Verkehrs GmbH. Kuehne + Nagel is opgericht door en dat niet geheel verrassend, August Kuhne en Friedrich Nagel.