Aandelen Kuehne + Nagel kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Kuehne + Nagel aandelen? Op deze pagina kan je direct Kuehne + Nagel aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kuehne + Nagel. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kuehne + Nagel raadplegen. Kuehne + Nagel is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KNIN.VX.

Waar kan je Kuehne + Nagel aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kuehne + Nagel kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Kuehne + Nagel?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kuehne + Nagel. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kuehne + Nagel?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kuehne + Nagel? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Kuehne + Nagel is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Kuehne + Nagel.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Kuehne + Nagel

Sterke punten:

 • Leidende positie in de logistieke sector: Kuehne + Nagel is een wereldwijd toonaangevende speler in de logistieke sector, met een breed scala aan diensten.
 • Stabiele financiële positie: Het bedrijf heeft een solide financiële basis en heeft een goede reputatie bij investeerders en beleggers.
 • Innovatie en digitalisering: Kuehne + Nagel investeert in innovatieve oplossingen en digitale transformatie om de efficiëntie en concurrentiepositie te verbeteren.
 • Diversificatie van het bedrijf: Het bedrijf heeft een breed scala aan klanten en is actief in verschillende sectoren, waardoor het minder risico loopt dan bedrijven die afhankelijk zijn van slechts één of enkele klanten of markten.

Zwakke punten:

 • Concurrentie en prijsdruk: Kuehne + Nagel heeft te maken met hevige concurrentie en druk op prijzen, wat de winstgevendheid kan beïnvloeden.
 • Blootstelling aan economische en politieke risico’s: Het bedrijf is afhankelijk van de wereldwijde economische situatie en kan worden beïnvloed door politieke ontwikkelingen zoals handelsoorlogen en protectionisme.
 • Milieurisico’s: De logistieke sector heeft te maken met milieu-uitdagingen zoals de uitstoot van broeikasgassen en afvalbeheer.

Over Kuehne + Nagel

Kuehne + Nagel is een zeer bekende en gerespecteerde dienstverlener die de bekende transport modualiteiten van interne verscheping over zee en door de lucht als ook over land. Het heeft in totaliteit ruim 10 miljoen vierkante meter opslagruimte. De aandelen worden op de beurs in Zwitserland verhandeld als KNIN.

Kuehne + Nagel is gevestigd met het hoofdkantoor in het Zwitserse Schindeleggi en de bekendste dochters van de onderneming is Stute Verkehrs GmbH. Kuehne + Nagel is opgericht door en dat niet geheel verrassend, August Kuhne en Friedrich Nagel.

aandeel kuehne + nagel kopen

Wel of niet aandelen Kuehne + Nagel kopen?

Als je overweegt om te beleggen in aandelen van Kuehne + Nagel, is het belangrijk om zowel de sterke als de zwakke punten van het bedrijf te kennen.

Een belangrijk voordeel van Kuehne + Nagel is de leidende positie die het bedrijf heeft in de logistieke sector. Het heeft een goede reputatie en een breed scala aan diensten. Bovendien heeft het bedrijf een stabiele financiële basis en investeert het in innovatieve oplossingen en digitale transformatie om de efficiëntie te verbeteren.

Er zijn echter ook enkele nadelen die in overweging moeten worden genomen. Het bedrijf heeft te maken met hevige concurrentie en prijsdruk, wat de winstgevendheid kan beïnvloeden. Daarnaast is het bedrijf blootgesteld aan economische en politieke risico’s en milieu-uitdagingen.

Al met al kan Kuehne + Nagel een interessante beleggingsmogelijkheid zijn vanwege zijn leidende positie en diversificatie. Maar het is belangrijk om alle factoren in overweging te nemen voordat je een beslissing neemt. Raadpleeg indien nodig een financieel adviseur.