Aandelen KUKA kopen

Wil je beleggen in KUKA aandelen? Op deze pagina kan je direct KUKA aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in KUKA. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel KUKA raadplegen. KUKA is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KU2.DE.

Waar kan je KUKA aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel KUKA kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel KUKA?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel KUKA. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in KUKA?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van KUKA? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in KUKA is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in KUKA.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over KUKA

De Duitse onderneming Kuka is een prominente, gerespecteerde en innovatieve  fabrikant van met name industriële robots en automatiseringssystemen. Dat doet het voor verschillende industrieën zoals de automotive,metalen, plastic en voedingsbranche. Kuka heeft aandelen die als KU2 worden verhandeld op de Deutsche Börse. Het hoofdkantoor van Kuka vind je in de Duitse stad Augsburg.
 
Aan de wieg van het bedrijf stond Johann Josef Keller, die in 1898 besloot Kuka op te richten. Kuka Systems en Swisslog zijn bekende dochterondernemingen van  deze voorname fabrikant van industriële robots en geautomatiseerde systemen.