Aandelen Kumba Iron Ore kopen

Wil je beleggen in Kumba Iron Ore aandelen? Op deze pagina kan je direct Kumba Iron Ore aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kumba Iron Ore. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kumba Iron Ore raadplegen. Kumba Iron Ore is een aandeel uit Zuid-Afrika. Het aandeel wordt verhandeld in ZAR aan de JSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KIO.JO.

Waar kan je Kumba Iron Ore aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kumba Iron Ore kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€5 per transactieAanmelden

Wat is de actuele koers van het aandeel Kumba Iron Ore?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kumba Iron Ore. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kumba Iron Ore?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kumba Iron Ore? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Kumba Iron Ore is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Kumba Iron Ore.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Kumba Iron Ore

Kumba Iron Ore is een ijzererts mijnbedrijf. Het is de vierde grootste ijzerertsproducent ter wereld en de grootste van Afrika. De aandelen van Kumba Iron Ore worden als KIO verhandeld op de Johannesburg Stock Exchange. Het bedrijf werd in 2005 opgericht en bekende dochteronderneming is Kumba International.
Kumba Iron Ore heeft in Anglo American en Anglo South Africa Capital twee moederorganisaties en in Kumba International een dochtermaatschappij. Kumba Iron Ore is de opvolger van Kumba Resources en is actief vanaf 2001 op de beurs in Johannesburg. Kumba Resources splitste zich 2005 op in verschillende takken waarvan Kumba Iron Ore er een is. De activiteiten concentreren zich met name rond de Sishen Mine, de Thubazimbi Mine en de Kolarela Mine.