Aandelen L3Harris Technologies kopen

Wil je beleggen in L3Harris Technologies aandelen? Op deze pagina kan je direct L3Harris Technologies aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in L3Harris Technologies. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel L3Harris Technologies raadplegen. L3Harris Technologies is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LHX.

Waar kan je L3Harris Technologies aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel L3Harris Technologies kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel L3Harris Technologies?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel L3Harris Technologies. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in L3Harris Technologies?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van L3Harris Technologies? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over L3Harris Technologies

L3 Harris Technologies is een technologiebedrijf, defensiecontractant en aanbieder van informatietechnologie. Het levert specifiek C61SR systemen en producten, draadloze apparatuur en ook tactische radio’s. Dat doet het sinds een klein jaar.
De aandelen van het bedrijf worden op de New York Stock Exchange verhandeld als LHX, terwijl de hoofdzetel staat in Melbourne, Florida. Bekende dochter is L-3 Communications Nautronic Limited.  Bekend zijn onder meer de nachtzichtapparatuur die L3 Harris Technologies produceert. Het levert speciaal aan overheden en defensie, net als aan de commerciële sectoren. Ondanks de nog jonge leeftijd werken nu al vijftigduizend mensen bij de onderneming.