Aandelen LabCorp kopen

Wil je beleggen in LabCorp aandelen? Op deze pagina kan je direct LabCorp aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in LabCorp. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel LabCorp raadplegen. LabCorp is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LH.

Waar kan je LabCorp aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel LabCorp kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel LabCorp?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel LabCorp. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in LabCorp?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van LabCorp? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over LabCorp

LabCorp is een bekend en in positief opzicht roemrucht  S&P 500 bedrijf. De hoofdzetel bevindt zich in Burlington, North Carolina. LabCorp is de beheerder van een van de grootste klinische laboratorium netwerken die de wereld rijk is. Daaronder valt ook een netwerk van 36 primaire laboratoria in Amerika.
Op de New York Stock Exchange worden de aandelen van het bedrijf openbaar verhandeld als LH. In Covance heeft LabCorp een belangrijke dochteronderneming. De onderneming genoot tot het jaar 1995 bekendheid onder de naam Roche BioMedical. LabCorp is een stabiele werkgever. Meer dan 60.000 mensen verdienen er namelijk al jarenlang hun brood.