Aandelen LafargeHolcim kopen

Wil je beleggen in LafargeHolcim aandelen? Op deze pagina kan je direct LafargeHolcim aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in LafargeHolcim. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel LafargeHolcim raadplegen. LafargeHolcim is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LHN.VX.

Waar kan je LafargeHolcim aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel LafargeHolcim kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel LafargeHolcim?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel LafargeHolcim. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in LafargeHolcim?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van LafargeHolcim? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in LafargeHolcim is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in LafargeHolcim.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over LafargeHolcim

LafargeHolcim is een zeer bekende Zwitserse multinational en erkend producent van bouwmaterialen. Het is actief in ruim zeventig landen en de aandelen worden op onder meer de Zwitserse beurs verhandeld als LHN. De onderneming is actief vanaf 2015 en bekende dochters zijn Lafarge Ambuja Cement, Holcim en ook ACC.
De activiteiten van de Zwitserse gigant in bouwmaterialen kunnen onderverdeeld worden in cement, aggregaten en startklaar beton net als producten en oplossingen waaronder bijvoorbeeld prefab beton, asfalt, mortel en bouwoplossingen. Het bedrijf kreeg vorm na een fusie tussen Lafarge en Holcim.