Aandelen Lagardere kopen

Wil je beleggen in Lagardere aandelen? Op deze pagina kan je direct Lagardere aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Lagardere. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Lagardere raadplegen. Lagardere is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MMB.PA.

Waar kan je Lagardere aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Lagardere kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Lagardere?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Lagardere. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Lagardere?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Lagardere? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Lagardere is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Lagardere.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Lagardere

De activiteiten van de Franse onderneming Lagardere vinden ondertussen plaats in al meer dan veertig landen.Het is dus snel gegaan met de onderneming die in 1992 ontstond.  Het hoofdkantoor van het bedrijf vind je in Parijs. Aanvankelijk werd de onderneming bekend onder de naam Matra, Hachette & Lagardère en destijds bestreek het een zeer breed palet aan industrieën.
 
Aandelen Lagardere worden op aandelen beurs Euronext in Parijs verhandeld als MMB. Een bekende dochtermaatschappij van Lagardère is  Lagardere Active. Aan de wieg van het succes van deze Franse multinational stonden Louis Hachette en Jean-Luc Lagardère.