Aandelen Lam Research kopen

Wil je beleggen in Lam Research aandelen? Op deze pagina kan je direct Lam Research aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Lam Research. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Lam Research raadplegen. Lam Research is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LRCX.

Wat is de actuele koers van het aandeel Lam Research?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Lam Research. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Lam Research?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Lam Research? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Lam Research aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Lam Research kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0,50 + $0,004 per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Over het bedrijf Lam Research

Het ontwerpen, het produceren en zeker ook het vermarkten van apparatuur voor halfgeleiders die worden gebruikt bij het fabriceren van geïntegreerde schakelingen, dat is wat Lam Research in de kern doet. En met succes.
De producten van Lam Research worden met name toegepast in de front-end wafelverwerking. Het omvat  stappen wat betreft de actieve componenten van halfgeleiderapparaten (transistor) en hun bedrading (interconnects). Overigens levert Lam Research daarnaast voor dezelfde branche ook een back-end oplossing voor verpakkingen. Het zal niemand verbazen dat de onderneming werd opgericht door David Lam. Hij deed dat in 1980.