Aandelen Lamar Advertising kopen

Wil je beleggen in Lamar Advertising aandelen? Op deze pagina kan je direct Lamar Advertising aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Lamar Advertising. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Lamar Advertising raadplegen. Lamar Advertising is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LAMR.

Waar kan je Lamar Advertising aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Lamar Advertising kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Lamar Advertising?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Lamar Advertising. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Lamar Advertising?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Lamar Advertising? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Lamar Advertising

Lamar Advertising is een specialist in buitenreclame, vooral bekend van reclame- en logoborden en ook doorvoerdisplays. De activiteiten van de onderneming concentreren zich in Amerika en Canada. Het bedrijf werd in 1902 opgericht door Charles W. Lamar en J.M. Coe.
Lamar Advertising is gevestigd in Baton Rouge in Louisiana en de aandelen van het staan op het Nasdaq genoteerd als LAMR. Lamar Media Corporation geldt als de meest voorname dochteronderneming van Lamar Advertising. Lamar Advertising levert overigens ook verkeersborden en heeft in Amerika meer dan 325.000 displays geplaatst.