Aandelen Lancashire kopen

Wil je beleggen in Lancashire aandelen? Op deze pagina kan je direct Lancashire aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Lancashire. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Lancashire raadplegen. Lancashire is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LRE-L.

Waar kan je Lancashire aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Lancashire kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.

Wat is de actuele koers van het aandeel Lancashire?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Lancashire. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Lancashire?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Lancashire? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Lancashire

Lancashire Holdings is een in Bermuda gevestigde verzekeringsmaatschappij die ook in verschillende landen buiten Bermuda zeer actief is.  De aandelen staan onder meer genoteerd aan de London Stock Exchange en Lancashire is eveneens onderdeel van de FTSE 250 index. Het bedrijf werd opgericht in 2005.
Lancashire heeft in de Lancashire Insurance Company een bekende dochteronderneming. In eerste instantie werd Lancashire gelanceerd op de wat men noemt alternatieve investeringsmarkt op de beurs, in 2009 werd echter alsnog een volledige notering verworven. In Bermuda vind je het hoofdkantoor van de onderneming overigens in Hamilton.