Aandelen Land Securities kopen

Wil je beleggen in Land Securities aandelen? Op deze pagina kan je direct Land Securities aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Land Securities. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Land Securities raadplegen. Land Securities is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LAND-L.

Wat is de actuele koers van het aandeel Land Securities?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Land Securities. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Land Securities?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Land Securities? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Land Securities is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Land Securities.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Land Securities aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Land Securities kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Land Securities

Land Securities is een van de grootste commerciële vastgoedontwikkeling- en investeringsmaatschappijen van het Verenigd Koninkrijk. Later en met de jaren schakelde Land Securities door naar de status van Real Estate Investment Trust, toen REIT’S in 2007 in het Verenigd Koninkrijk geïntroduceerd werden.
De aandelen van Land Securities worden als LAND verhandeld op de London Stock Exchange. Het bedrijf werd gesticht in 1944 en bekende dochterondernemingen zijn Tops Estates en Landflex. Oprichter van het bedrijf was overigens Harold Samuel. Hij begon met het bedrijf Land Securities Investment Trust Limited. Samuel begon met drie huizen en wat panden van de overheid in de plaats Kensington.