Aandelen Land Securities kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Land Securities aandelen? Op deze pagina kan je direct Land Securities aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Land Securities. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Land Securities raadplegen. Land Securities is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LAND-L.

Waar kan je Land Securities aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Land Securities kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Land Securities?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Land Securities. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Land Securities?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Land Securities? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Land Securities is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Land Securities.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Land Securities

Sterke punten

  • Indrukwekkende portefeuille: Land Securities bezit een grote en diverse portefeuille aan commercieel vastgoed.
  • Gezonde balans: Het bedrijf heeft een sterke balans en genereert een gezonde cashflow.
  • Dividenduitkeringen: Land Securities is in staat om regelmatig dividend uit te keren aan aandeelhouders.
  • Toekomstplannen: Het bedrijf heeft plannen om te investeren in de groeiende sector van logistiek vastgoed en woningbouw.

Zwakke punten

  • Afnemende vraag: Land Securities heeft te maken gehad met een afnemende vraag naar kantoorruimte en winkelpanden.
  • Risico’s: Zoals bij elk belegging, brengt het investeren in aandelen van Land Securities ook risico’s met zich mee.

Over Land Securities

Land Securities is een van de grootste commerciële vastgoedontwikkeling- en investeringsmaatschappijen van het Verenigd Koninkrijk. Later en met de jaren schakelde Land Securities door naar de status van Real Estate Investment Trust, toen REIT’S in 2007 in het Verenigd Koninkrijk geïntroduceerd werden.

De aandelen van Land Securities worden als LAND verhandeld op de London Stock Exchange. Het bedrijf werd gesticht in 1944 en bekende dochterondernemingen zijn Tops Estates en Landflex. Oprichter van het bedrijf was overigens Harold Samuel. Hij begon met het bedrijf Land Securities Investment Trust Limited. Samuel begon met drie huizen en wat panden van de overheid in de plaats Kensington.

aandeel land securities kopen

Wel of niet aandelen Land Securities kopen?

Als je overweegt om aandelen te kopen, kan het een goed idee zijn om te kijken naar de aandelen van Land Securities. Dit bedrijf is actief in de vastgoedsector en heeft de afgelopen jaren een stabiele groei doorgemaakt. Maar voordat je besluit om aandelen te kopen, is het belangrijk om de sterke en zwakke punten van dit bedrijf te analyseren.

Een van de sterke punten van Land Securities is de focus op duurzaamheid en innovatie. Het bedrijf heeft een duidelijke strategie om zijn vastgoedportefeuille te verduurzamen en te innoveren om zo waarde toe te voegen voor zijn klanten. Bovendien heeft Land Securities een sterke positie in de Londense vastgoedmarkt, wat kan zorgen voor stabiele inkomsten.

Echter, er zijn ook enkele zwakke punten om in overweging te nemen. Zo heeft het bedrijf te maken gehad met de impact van de COVID-19 pandemie op de vastgoedmarkt, wat heeft geleid tot dalende huurprijzen en stijgende leegstand. Ook heeft Land Securities niet de diversificatie van dienstverlening en activiteiten zoals sommige andere bedrijven in de sector.

Al met al is het belangrijk om zorgvuldig te overwegen of Land Securities aandelen een goede investering zijn voor jouw portfolio. Het is altijd verstandig om professioneel advies in te winnen voordat je een beslissing neemt.