Aandelen LANXESS kopen

Wil je beleggen in LANXESS aandelen? Op deze pagina kan je direct LANXESS aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in LANXESS. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel LANXESS raadplegen. LANXESS is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LXS.DE.

Waar kan je LANXESS aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel LANXESS kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel LANXESS?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel LANXESS. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in LANXESS?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van LANXESS? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in LANXESS is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in LANXESS.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Lanxess

Lanxess is een Duitse chemieconcern. Het houdt zich vooral bezig met de productie van chemische additieven en halffabrikaten, kunststof en synthetisch rubber.  Het hoofdkantoor van het bedrijf vind je in Keulen.  De aandelen Lanxess worden als LXS verhandeld op de Duitse beurs.
 
Lanxess is opgericht in 2004 en een bekende dochteronderneming is Chemtura. Het bedrijf ontstond na een afsplitsing van een deel van de chemische activiteiten van Bayer. Vervolgens ontwikkelde het zich tot een zelfstandig bedrijf dat beursgenoteerd is.